Voor en na

Vollere wenkbrauwen met langdruig resultaat

 

MICROBLADING & OMBRE

(Semi-permanente make-up voor wenkbrauwen)

€295

 

Wat is het verschil tussen Microblading en Ombre?

Microblading is een “haartjes” techniek waarbij er door pigment wordt toegevoegd aan de huid door het maken van kleine krasjes in de opperlaag van de huid waar de wenkbrauwen moeten komen.

Deze techniek wordt voor het beste resultaat toegepast bij mensen die nog voldoende eigen haartjes hebben.
Ombre  is meer een schaduwtechniek door middel van een “prikkende beweging” te maken, deze techniek word vaak gekozen om meer opvulling te krijgen bij mensen die weinig of geen eigen haartjes meer hebben staan.

Wanneer is de Touch Up Behandeling nodig?

Na 4-6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur.

Onze filosofie is dat we bij een eerste behandeling liever iets te licht, dun, en voorzichtig werken omdat dit makkelijk in de nabehandeling is bij te werken. Zouden we in de eerste behandeling te donker, dik en grof werken, dan is een correctie altijd erg moeilijk. Deze 1e touch-up behandeling is inbegrepen in de prijs van de eerste behandeling, en dient binnen 6 weken te gebeuren.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Afhankelijk van welke zone en welke technieken (microblading of ombre) er zijn gebruikt blijft permanente make-up gemiddeld 12-16 maanden mooi.

De houdbaarheid is ook afhankelijk van uw huidtype, uw verzorgingsrituelen, uw levensstijl en de mate hoeveel en hoe vaak uw huid wordt blootgesteld aan de zon/zonnebank. Bij vettere huidtypes kan het zijn dat het pigment niet wordt opgenomen in de huid waardoor het gewenste resultaat van vollere wenkbrauwen niet wordt bereikt.

Soms blijven de pigmenten ook langer zichtbaar. Semi-permanent betekent niet dat je ervan uit kan gaan dat al het pigment zeker zal verdwijnen. Bij sommige huidtypes is er zelfs na jaren toch nog (enige) kleur te zien.

Zodra de pigmenten / kleur wat gaan vervagen raden we aan een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Zo wordt een mooi resultaat voor langere tijd behouden.